SpinPoint Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 zdążyłem jako tako skończyć mój model i zaprezentować go na forum, mój wcześniejszy temat : http://www.modelarz.com/budowanie.php?typ=widok&id=15150 dzisiaj samochodzik wygląda tak: http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0209/dsc0031972cc.jpg a jeździ tak : ...... plik usunięty. dodam jeszcze że działa bez sprzęgła z podwójną przekładnią zwalniającą obroty zyskując na sile, gdyby ktoś miał sprzęgło do silnika 1,5ccm - 2,1ccm to chętnie kupie [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Co tak dzisiaj wzieło ludzi na pytanie/prezentowanie aut w dziale: Latające RC ? Modele spalinowe? A swoją drogą ciekawe autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 powiem szczeze ze bardzo fajnie to jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinPoint Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 a tak jakoś na szybkości zamieściłem w dziale Latające RC :P, jezdzi super tylko zasięg mały do 20 metrów;) aparatura z zabawki dalnie sterowanej hehe:) serwo zrobiłem z silniczka od i dałem sprężynke żeby sam odbijał na małe obroty planuje mu zrobić tłumik i precyzyjny filtr powietrza no i jeszcze mi brakuje sprzęgła :/:/:/ :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferq Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ooo bardzo ciekawa konstrukcja, sam zawsze myślałem o czymś podobnym (selfmade). CO to za silnik jest? Czy nie lotniczy przypadkiem? Rame spawałeś czy lutowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinPoint Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Silnik to UCTKAM 1,5KP-AC rama została zbudowana z rurek miedzianych od instalacji gazowej oczywiście lutowana ale jeszcze nic sie nie rozlutowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Fajny, mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Tak mi sie spodobało że też spróbuje swoich sił.Oczywiście dam znać wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.