dali Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam. Właśnie dziś przysłali mi sprzęt, na który czekałem równe 10 dni. A jest to MC-22S synteza. Zamówiony został w sklepie w Niemczech. Kto używa z was właśnie takowe radio?
motyl Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 A jednak w Kaliszu na MC przechodzą ?? Chyba ta ma nie wiele więcej niż MC-19 Gratuluje odwagi,bo Szczepan pewnie to "skomentuje"
dali Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam. Powiem, że w Kaliszu już 2 sztuki MC 19 i jedna MC 22. Oczywiście powoli Graupner górą. A jeśli chodzi o kolegę to można się przyzwyczaić do 3 groszy.
motyl Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 w Kaliszu już 2 sztuki MC 19 i jedna MC 22 to napisz co więcej ma MC-22
instruktor Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Oczywiście powoli Graupner górą. NIE jest to prawda !!!!
chomiq Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Jaka jest cena takiej aparatury? Już jakiś czas temu o niej myślałem, ale nie wiem jakie są obecnie koszty razem ze sprowadzeniem do Polski...
chiboogi Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 MOTYL w Kaliszu nie tylko przechodza na mc. Przechodza takze na fx....
dali Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam. Kamil, jeśli chodzi o koszty to nawet się opłaca. Ostatnio dzwoniłem do jakiegoś sklepu w Polsce i chcieli za tą aparaturę bez syntezy około 2000 Pln. MC-22 S już masz moduł syntezy nie musisz dokupywać cena 479 euro na nasze zapłaciłem 1782 pln. Koszt przesyłki 13 euro prawie (poczta nasza dostawa 10 dni)
chrisj23 Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 :jupi: Darek - teraz już tylko benzynka - rozwijasz się w imponującym tempie - widać dobry wpływ kolegi P.
Radek Oleksy Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 I zły wpływ kolegi K.J ! :rotfl: :rotfl:
chiboogi Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Darku tylko obiecaj ze bedziesz w sezonie 2008 LATAL !!!! a nie tak jak w poprzednim 2 razy na lotnisku z czego tylko raz latane (ok 10min)
dali Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam. No kolego chiboogi teraz to już przegiołes czy ja ci mówię, co masz robić w wolnym czasie. Powiem krótko mój cyrk moje małpy. 8) I co by nie było na przyszłość. :faja: Nie każdy ma wolne i do pracy nie chodzi i dalej juz nie bede komentował.....
chiboogi Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 no no no widze dali ze zabolalo... prawda zawsze boli Dobrze oboje wiemy ze miales okazje jechac i polatac. Wiec nie wymiguj sie praca. I zeby nie bylo.... nie rzadze, nie rzadzilem i nie mam najmniejszego zamiaru rzadzic Twoim czasem. To jest HOBBY a nie praca.
motyl Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Panowie,zachowajcie się jak faceci!! Ziomki jesteście a jedziecie po sobie jak zupełnie obcy. Zochowujecie się jak kiedyś 2 kolegów z 3city pojechało po Fokkerze, i po co to ?? Tomku, to czy Dali nie lata bo się boi, bo ma prace, czy woli siedzieć z rodziną to jego sprawa no i jego strata, ale JEGO i nikt mu nimoże tego odbierać ani nakazywać. Tyle odemnie
chiboogi Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 motyl, nie znasz nas wiec nie wiesz, Darek doskonale wie o co mi chodzi, ale widac po zmianie modelarni on takze sie zmienil.... to nie byl zlosliwy post z tym zeby obiecal nam ze bedzie latal. Nie wiem jak u Ciebie w rejonie z iloscia modelarzy, ale u Nas jest ich bardzo malo (przynajmniej tych latajacych).
dali Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Kochani powiem jedno zachowujecie się jak dzieci. Brak słów :wink:
instruktor Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 jezeli wtącam trzy grosze to proszę Ja pracuję i LATAM bo mi się chce latać a nie tylko patrzeć jak inni latają
dali Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Panowie wyluzujcie może a jeśli macie jakieś problemy to zapraszam na moda.Możemy porozmawiać twarzą w twarz i nie dyskutować zbędnie na forum. Myślę ze Tomek nie potrzebuje adwokata.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.