dali Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witam. Właśnie dziś przysłali mi sprzęt, na który czekałem równe 10 dni. A jest to MC-22S synteza. Zamówiony został w sklepie w Niemczech. Kto używa z was właśnie takowe radio?
motyl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A jednak w Kaliszu na MC przechodzą ?? Chyba ta ma nie wiele więcej niż MC-19 Gratuluje odwagi,bo Szczepan pewnie to "skomentuje"
dali Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Witam. Powiem, że w Kaliszu już 2 sztuki MC 19 i jedna MC 22. Oczywiście powoli Graupner górą. A jeśli chodzi o kolegę to można się przyzwyczaić do 3 groszy.
motyl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 w Kaliszu już 2 sztuki MC 19 i jedna MC 22 to napisz co więcej ma MC-22
instruktor Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Oczywiście powoli Graupner górą. NIE jest to prawda !!!!
chomiq Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jaka jest cena takiej aparatury? Już jakiś czas temu o niej myślałem, ale nie wiem jakie są obecnie koszty razem ze sprowadzeniem do Polski...
chiboogi Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 MOTYL w Kaliszu nie tylko przechodza na mc. Przechodza takze na fx....
dali Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Witam. Kamil, jeśli chodzi o koszty to nawet się opłaca. Ostatnio dzwoniłem do jakiegoś sklepu w Polsce i chcieli za tą aparaturę bez syntezy około 2000 Pln. MC-22 S już masz moduł syntezy nie musisz dokupywać cena 479 euro na nasze zapłaciłem 1782 pln. Koszt przesyłki 13 euro prawie (poczta nasza dostawa 10 dni)
chrisj23 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :jupi: Darek - teraz już tylko benzynka - rozwijasz się w imponującym tempie - widać dobry wpływ kolegi P.
Radek Oleksy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 I zły wpływ kolegi K.J ! :rotfl: :rotfl:
chiboogi Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Darku tylko obiecaj ze bedziesz w sezonie 2008 LATAL !!!! a nie tak jak w poprzednim 2 razy na lotnisku z czego tylko raz latane (ok 10min)
dali Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Witam. No kolego chiboogi teraz to już przegiołes czy ja ci mówię, co masz robić w wolnym czasie. Powiem krótko mój cyrk moje małpy. 8) I co by nie było na przyszłość. :faja: Nie każdy ma wolne i do pracy nie chodzi i dalej juz nie bede komentował.....
chiboogi Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 no no no widze dali ze zabolalo... prawda zawsze boli Dobrze oboje wiemy ze miales okazje jechac i polatac. Wiec nie wymiguj sie praca. I zeby nie bylo.... nie rzadze, nie rzadzilem i nie mam najmniejszego zamiaru rzadzic Twoim czasem. To jest HOBBY a nie praca.
motyl Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Panowie,zachowajcie się jak faceci!! Ziomki jesteście a jedziecie po sobie jak zupełnie obcy. Zochowujecie się jak kiedyś 2 kolegów z 3city pojechało po Fokkerze, i po co to ?? Tomku, to czy Dali nie lata bo się boi, bo ma prace, czy woli siedzieć z rodziną to jego sprawa no i jego strata, ale JEGO i nikt mu nimoże tego odbierać ani nakazywać. Tyle odemnie
chiboogi Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 motyl, nie znasz nas wiec nie wiesz, Darek doskonale wie o co mi chodzi, ale widac po zmianie modelarni on takze sie zmienil.... to nie byl zlosliwy post z tym zeby obiecal nam ze bedzie latal. Nie wiem jak u Ciebie w rejonie z iloscia modelarzy, ale u Nas jest ich bardzo malo (przynajmniej tych latajacych).
dali Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Kochani powiem jedno zachowujecie się jak dzieci. Brak słów :wink:
instruktor Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 jezeli wtącam trzy grosze to proszę Ja pracuję i LATAM bo mi się chce latać a nie tylko patrzeć jak inni latają
dali Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Panowie wyluzujcie może a jeśli macie jakieś problemy to zapraszam na moda.Możemy porozmawiać twarzą w twarz i nie dyskutować zbędnie na forum. Myślę ze Tomek nie potrzebuje adwokata.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.