Jump to content

MC 22 S

dali

Recommended Posts

Posted

Witam.

Właśnie dziś przysłali mi sprzęt, na który czekałem równe 10 dni.

A jest to MC-22S synteza.

Zamówiony został w sklepie w Niemczech.

Kto używa z was właśnie takowe radio?

93bbe6e94621fdd1m.jpg

Posted

A jednak w Kaliszu na MC przechodzą ??

Chyba ta ma nie wiele więcej niż MC-19 :D

Gratuluje odwagi,bo Szczepan pewnie to "skomentuje" :P

Posted

Witam.

Powiem, że w Kaliszu już 2 sztuki MC 19 i jedna MC 22.

Oczywiście powoli Graupner górą.

A jeśli chodzi o kolegę to można się przyzwyczaić do 3 groszy.

Posted

Jaka jest cena takiej aparatury? Już jakiś czas temu o niej myślałem, ale nie wiem jakie są obecnie koszty razem ze sprowadzeniem do Polski...

Posted

Witam.

Kamil, jeśli chodzi o koszty to nawet się opłaca.

Ostatnio dzwoniłem do jakiegoś sklepu w Polsce i chcieli za tą aparaturę bez syntezy około 2000 Pln.

MC-22 S już masz moduł syntezy nie musisz dokupywać cena 479 euro na nasze zapłaciłem 1782 pln.

Koszt przesyłki 13 euro prawie (poczta nasza dostawa 10 dni)

Posted

:jupi: Darek - teraz już tylko benzynka - rozwijasz się w imponującym tempie - widać dobry wpływ kolegi P.

Posted

Darku tylko obiecaj ze bedziesz w sezonie 2008 LATAL !!!! a nie tak jak w poprzednim 2 razy na lotnisku z czego tylko raz latane (ok 10min) ;)

Posted

Witam.

No kolego chiboogi teraz to już przegiołes czy ja ci mówię, co masz robić w wolnym czasie.

Powiem krótko mój cyrk moje małpy. 8)

I co by nie było na przyszłość. :faja:

Nie każdy ma wolne i do pracy nie chodzi i dalej juz nie bede komentował.....

Posted

no no no widze dali ze zabolalo... prawda zawsze boli :) Dobrze oboje wiemy ze miales okazje jechac i polatac. Wiec nie wymiguj sie praca. I zeby nie bylo.... nie rzadze, nie rzadzilem i nie mam najmniejszego zamiaru rzadzic Twoim czasem. To jest HOBBY a nie praca.

Posted

Panowie,zachowajcie się jak faceci!! Ziomki jesteście a jedziecie po sobie jak zupełnie obcy. Zochowujecie się jak kiedyś 2 kolegów z 3city pojechało po Fokkerze, i po co to ??

Tomku, to czy Dali nie lata bo się boi, bo ma prace, czy woli siedzieć z rodziną to jego sprawa no i jego strata, ale JEGO i nikt mu nimoże tego odbierać ani nakazywać.

Tyle odemnie

Posted

motyl, nie znasz nas wiec nie wiesz, Darek doskonale wie o co mi chodzi, ale widac po zmianie modelarni on takze sie zmienil.... to nie byl zlosliwy post z tym zeby obiecal nam ze bedzie latal. Nie wiem jak u Ciebie w rejonie z iloscia modelarzy, ale u Nas jest ich bardzo malo (przynajmniej tych latajacych).

Posted

Panowie wyluzujcie może a jeśli macie jakieś problemy to zapraszam na moda.Możemy porozmawiać twarzą w twarz i nie dyskutować zbędnie na forum.

Myślę ze Tomek nie potrzebuje adwokata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.