motyl Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 No to mikołaj przyniusł mi modelik a że Mikołaj był mały, ja jestem mały chłopiec to i model mały Wyposażenie 2 mini serwa GWS regiel TowerPro 15A silnik Feigo czy jakoś tak nie pamiętam oznaczeń dokładnych Pakeit 3s1p 1500mAh 15C KOKAM Odbiornik Hitec HFS-04MG kołpak aluminium z piastą śmigło GWS 4530 Sterowanie lotki i wysokość, rozpiętość 70cm, długość całkowita55cm WAGA DO LOTU 399g
modelmaniak Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 A ja wam wszystkim życze żeby to co znajdziecie pod choinką miało conajmneij 1,5m rozpiętości No to wniosek że chyba nie byłeś dostatecznie grzeczny w tym roku...
motyl Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2006 ot jaki dociekliwy Mały ale gotowy do lotu
elektron Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 EEEE..... To nie fear!!! Dostales prezent rano... a ja musze sobie na aparature czekac na wieczor - po wieczerzy :/
Maybach Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Fajny modelik! Ja tez musze czekac na aparaturę do wieczora... , ale za to warto! Wesołych Świąt !!!
qba Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tylko ze Motyl do wieczora to ubije mikrona kilka razy :wink:
motyl Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2006 Nie ubij enie ubije zajebiścei to zapier**** Dziś ubiłem tylko aprature urwał się klejony drążek, jednak musze chyb aspakowąc i stracić ze 100juro n aserwis Chyba zę nasz kolega Jan będzie w stanei mi pomuc w tej sprawie z Graupnerem
Artur z kołobrzegu Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 łłłoooo modelik super gdzie można kupić tai zestaw czy może to samoróbka ??
instruktor Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 kwarcinski@op.pl Napisz do Leszka on produkuje te cacka ,Ja latam na 400-setce 6V i 8 kan 1050 i model jest"teipier rakietu" wesołych świąt
Artur z kołobrzegu Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 a na ileż to zł Pan Kwarciński ceni takie wyroby ??
instruktor Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tego nie wiem chociaż latam wszystkimi jego produktami a do ulubionych należy Falcon ,Micron i Starling i one zawsze "bywają " ze mną na lotnisku. Dlaczego nie wiem ,ponieważ ich nie kupiłem a dostałem ,mieszkamy w jednym mieście ,zresztą to dość skomplikowane aby wyjaśnić w dwóch zdaniach.Podałem namiar na Leszka pozdrawiam
kojot Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Microna można kupić za 250-280zł w stanie, że tylko trzeba wsadzić wyposażenie i wkleić usterzenie. Mam w tej chwili ze 2-4 Microny w różnych wersjach. Miodzio! A szykuje się nowa wersja (jestem 3ci w kolejce :-))
motyl Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2006 Krzysiek zapisz mnie jako 4 Atego powinneś kojażyć PS. A tak przy okazi wpadasz jutro na lotnisko ??
Artur z kołobrzegu Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 a skrzydła w tych mikronach to z czego są zrobione ?? czyżby laminat ?
instruktor Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nową wersję Microna to najprawdopodobniej "ulotnię" ja .Jak znam Leszka to dla wszystkich wystarczy przyjemności w lataniu nim. Ale nie o tym chciałem pisać . Motyl gratuluję Ci Tego MODELU za Micronem ,też kiedyś miałem taki ale urósł !!! Serdeczne pozdrowienia
motyl Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2006 Motyl gratuluję Ci Tego MODELU za Micronem ,też kiedyś miałem taki ale urósł !!! Serdeczne pozdrowienia Jat urośnie to drugi akurat dorośnie do tego samego rozmiaru narazei siedzi z czyjąś pomocą za rok przyniesie mi MICRONA v2
motyl Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 No to Micron ma nowe wcielenie Trafiła sie niestety kraksa przez głupote, ale na dobre to wyszło Model wagowo został tak samo, ma poszpachlowane wszystkie stare pęknięcia i uszczerbki , które poprzedni właściciel zalewal gęstym CA. Kadłub pod skrzydłem ma wzmocniony tkaniną węglową jednokierunkową i nowe stateczniki Przy okazji poprawiłem silnik TAK TAK to silnik bezszczoktowy INRUNNER !! Mocronik dostał nowe śmigiełko zamiast dotychczasowego 4,5 x 3 przygotowałem 5,5x3,5 przycięte z 7x3,5
instruktor Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Twój model jest napewno lżejszy o jedno serwo(lotki mam na dwóch serwach ) .Podobny silnk testowałem (chińczyk),dość mocno się grzał,sprawdz to
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.