motyl Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 No to mikołaj przyniusł mi modelik a że Mikołaj był mały, ja jestem mały chłopiec to i model mały Wyposażenie 2 mini serwa GWS regiel TowerPro 15A silnik Feigo czy jakoś tak nie pamiętam oznaczeń dokładnych Pakeit 3s1p 1500mAh 15C KOKAM Odbiornik Hitec HFS-04MG kołpak aluminium z piastą śmigło GWS 4530 Sterowanie lotki i wysokość, rozpiętość 70cm, długość całkowita55cm WAGA DO LOTU 399g Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelmaniak Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 A ja wam wszystkim życze żeby to co znajdziecie pod choinką miało conajmneij 1,5m rozpiętości No to wniosek że chyba nie byłeś dostatecznie grzeczny w tym roku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted December 24, 2006 Author Share Posted December 24, 2006 ot jaki dociekliwy Mały ale gotowy do lotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektron Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 EEEE..... To nie fear!!! Dostales prezent rano... a ja musze sobie na aparature czekac na wieczor - po wieczerzy :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maybach Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Fajny modelik! Ja tez musze czekac na aparaturę do wieczora... , ale za to warto! Wesołych Świąt !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Tylko ze Motyl do wieczora to ubije mikrona kilka razy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted December 24, 2006 Author Share Posted December 24, 2006 Nie ubij enie ubije zajebiścei to zapier**** Dziś ubiłem tylko aprature urwał się klejony drążek, jednak musze chyb aspakowąc i stracić ze 100juro n aserwis Chyba zę nasz kolega Jan będzie w stanei mi pomuc w tej sprawie z Graupnerem Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektron Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Graupner to Sh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z kołobrzegu Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 łłłoooo modelik super gdzie można kupić tai zestaw czy może to samoróbka ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 kwarcinski@op.pl Napisz do Leszka on produkuje te cacka ,Ja latam na 400-setce 6V i 8 kan 1050 i model jest"teipier rakietu" wesołych świąt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z kołobrzegu Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 a na ileż to zł Pan Kwarciński ceni takie wyroby ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Tego nie wiem chociaż latam wszystkimi jego produktami a do ulubionych należy Falcon ,Micron i Starling i one zawsze "bywają " ze mną na lotnisku. Dlaczego nie wiem ,ponieważ ich nie kupiłem a dostałem ,mieszkamy w jednym mieście ,zresztą to dość skomplikowane aby wyjaśnić w dwóch zdaniach.Podałem namiar na Leszka pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Microna można kupić za 250-280zł w stanie, że tylko trzeba wsadzić wyposażenie i wkleić usterzenie. Mam w tej chwili ze 2-4 Microny w różnych wersjach. Miodzio! A szykuje się nowa wersja (jestem 3ci w kolejce :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted December 25, 2006 Author Share Posted December 25, 2006 Krzysiek zapisz mnie jako 4 Atego powinneś kojażyć PS. A tak przy okazi wpadasz jutro na lotnisko ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z kołobrzegu Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 a skrzydła w tych mikronach to z czego są zrobione ?? czyżby laminat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted December 25, 2006 Author Share Posted December 25, 2006 tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Nową wersję Microna to najprawdopodobniej "ulotnię" ja .Jak znam Leszka to dla wszystkich wystarczy przyjemności w lataniu nim. Ale nie o tym chciałem pisać . Motyl gratuluję Ci Tego MODELU za Micronem ,też kiedyś miałem taki ale urósł !!! Serdeczne pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted December 25, 2006 Author Share Posted December 25, 2006 Motyl gratuluję Ci Tego MODELU za Micronem ,też kiedyś miałem taki ale urósł !!! Serdeczne pozdrowienia Jat urośnie to drugi akurat dorośnie do tego samego rozmiaru narazei siedzi z czyjąś pomocą za rok przyniesie mi MICRONA v2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted January 2, 2007 Author Share Posted January 2, 2007 No to Micron ma nowe wcielenie Trafiła sie niestety kraksa przez głupote, ale na dobre to wyszło Model wagowo został tak samo, ma poszpachlowane wszystkie stare pęknięcia i uszczerbki , które poprzedni właściciel zalewal gęstym CA. Kadłub pod skrzydłem ma wzmocniony tkaniną węglową jednokierunkową i nowe stateczniki Przy okazji poprawiłem silnik TAK TAK to silnik bezszczoktowy INRUNNER !! Mocronik dostał nowe śmigiełko zamiast dotychczasowego 4,5 x 3 przygotowałem 5,5x3,5 przycięte z 7x3,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Twój model jest napewno lżejszy o jedno serwo(lotki mam na dwóch serwach ) .Podobny silnk testowałem (chińczyk),dość mocno się grzał,sprawdz to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.