Pustelnik Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Krzysztof, pochodzę z Radomia a teraz mieszkam w małej miejscowości Kozia Wola niedaleko Końskich woj. świętokrzyskie. Moja przygoda z modelarstwem lotniczym zaczęła właściwie jakieś dwa lata temu gdy rozpocząłem budowę Spitfajera z deagostini. Wtedy zdałem sobie sprawę ze straty jaką mogę ponieść rozbijając go przy pierwszym locie. Aby tego uniknąć nabyłem thunderbirda którym... wiadomo ganiam krety z różnym skutkiem. Dopiero teraz przeczytawszy różne Wasze posty poszedłem po "rozum do głowy" i zakupiłem symulator. Mam nadzieję na owocną współpracę, pomoc i wyrozumiałość dla nowicjusza. Pozdrawiam, Krzysztof. Ps. Jeśli jest tu ktoś z mojej okolicy to niech się odezwie, bo nie znam tu żadnego modelarza a wiadomo początki są trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi