Pustelnik Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Krzysztof, pochodzę z Radomia a teraz mieszkam w małej miejscowości Kozia Wola niedaleko Końskich woj. świętokrzyskie. Moja przygoda z modelarstwem lotniczym zaczęła właściwie jakieś dwa lata temu gdy rozpocząłem budowę Spitfajera z deagostini. Wtedy zdałem sobie sprawę ze straty jaką mogę ponieść rozbijając go przy pierwszym locie. Aby tego uniknąć nabyłem thunderbirda którym... wiadomo ganiam krety z różnym skutkiem. Dopiero teraz przeczytawszy różne Wasze posty poszedłem po "rozum do głowy" i zakupiłem symulator. Mam nadzieję na owocną współpracę, pomoc i wyrozumiałość dla nowicjusza. Pozdrawiam, Krzysztof. Ps. Jeśli jest tu ktoś z mojej okolicy to niech się odezwie, bo nie znam tu żadnego modelarza a wiadomo początki są trudne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirek Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Witamy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts