koszykarz Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam użytkowników tego bardzo ciekawego forum. Mam na Imię Arek i mam 14 lat. Modelarstwem ilteresuję się....yyy..... długo, ale z przerwami. Mam nadzieję że miło spędze tu czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witaj na forum. Masz piękny awatar ale niestety zmień go na zgodny z regulaminem tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszykarz Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Aha, niedopatrzenie, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 No problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.