Dawid_RC Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Cześc! Ukazał sie ostatnio nowe demo symulatora Real Flight G4.Ściągnąłem go i...jestem pod wrażeniem :shock: myślę,że o niebo lepszy od G3,i na dodatek dali więcej samolotów takich jak np.Extra 300L,Nexstar,Piper Cub i helik Dominion 3D 90.Zabawa jest przednia tylko sterowanie klawiatura ale pobawić sie i tak można.Demo do ściągniecia tu (Uwaga! 214Mb )Miłego rozbijania modeli :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Symulator ten w odróżnieniu od dema G3 ma 2 dodatkowe modele: piper cub na pływakach i extra 330L. Jeśli o mnie chodzi to wielkiej różnicy między G3.5 a G4 nie zauważyłem (oprócz tego że woda jest ładniej odwzorowana) ale i symulator ma większe wymagania i jak masz procek gorszy od core 2 duo i jakąś słabszą grafikę, to lepiej zostań przy G3, bo na G4 będzie Ci się komp mulił. Jak dla mnie spoko, ale bez rewelacji. Jednak jak ktoś nie ma kabla to przynajmniej na tym symku polata sobie czymś więcej niż tylko jednym trenerkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 a aparatury rc nie da się podłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Do dema niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 W demie można tylko na klawiaturze latać EDIT: pisałem razem z chomiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewia2006 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Jeżeli ktoś ma oryginała G2 to może go podpiąć do komputera nim polatać na demo G4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.