adi-000 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 podczas lotu śmigło ucięło mi kabelek (antenę) od odbiornika hitec z kompletu od hitec optic 6. i tu moja prośba do posiadaczy tego odbiornika. jakiej długości jest ten kabelek. chcę szybko dokonać niezbędnej naprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 jak możesz to podaj dokładną nazwę odbiornika, można kupić Optica z rożnymi odbiornikami w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja mam u siebie 102 cm w odbiornik HFD-O8RO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 jak go wybebeszę z modelu to zaraz napisze. edit: hitec HFD - 08RO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.