idfx Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam ! Na dniach zamierzam otworzyć sklep internetowy. Przeczesuję internet w celu "orientacji" w temacie i totalnie się pogubiłem. Opcji od groma, abonament miesięczny, płatne i bezpłatne opcje serwera, oprogramowania i mnóstwo innych. Prosiłbym o poradę jak się za to zabrać i na jaką opcję najlepiej zdecydować. Zależy mi by sklep mógł działać na całą Europę i była możliwość płatności kartą, ewentualnie paypale itp. Śledzenie statusu zamówienia też wskazane. Dziękuję za ewentualne porady. Pozdrawiam ! EDIT: Pytam jako zupełny laik, tematy PHP, skryptów, wirtualserwerów itp. są mi obce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kiedyś sam stawiałem sklep na technologii Zen Card ale to było wieki temu :- Jeśli totalnie nie masz pojęcia o programowaniu www to polecam opcje "dzierżawienia" gdzie określasz swoje potrzeby i dostajesz gotowy szyty na miarę produkt :-) Jutro podpytam znajomego na czym ostatnio stawiał sklep i dam znać. EDIT: Rozmawiałem ze znajomym. Korzysta z sStore i sobie chwali opcji płatności jest multum łącznie z zakupami na raty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi