Krogulec Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mam na imię Wojtek. Modelarstwem zajmuję się z przerwami od 10 roku życia. Moim instruktorem i wychowawcą w szkole podatawowej był Pan Jerzy Kaczorek. Do modelarstwa wróciłem 3 lata temu po dłuższej przerwie i był to dla mnie debiut w modelach RC. Wcześniejsze dokonania to modele szybowców na hol (kiedyś kategorie nazywały się A1/2 , A1, A2 teraz nie wiem), róznego rodzaju rzutki, mikromodele halowe tzw. papierzaki o masie około 5-10g, dwupłatowce z napędem gumowym i "dzieło życia" spalinowy akrobat na uwięzi ale to jakieś 30 lat temu hehe. Pozdrawiam Wojtek P.S. admin Po rejstracji miałem otrzymać emila w celu finalizacji a na skrzynce echo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam ! Chwilowe problemy z serwerem, po niedzieli powinna być znaczna poprawa. Konto juz masz aktywne. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi