Johny88 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam, ostatnio (około 4 miesiące temu) zamówiłem w tym sklepie przesyłkę, która mnie interesowała oczywiście z płatnością z góry, nie dostałem jej przez miesiąc więc zadzwoniłem, po czym oszukano mnie, że przesyłka została wysłana , po drugim miesiącu oczekiwania przesyłka nie dotarła . Po kolejnym tel okazało się, że jednak nie mają tego na stanie i trzeba czekać. Zażyczyłem sobie więc zwrotu pieniędzy, których rówież nie dostałem do dzisiaj, wykonałem już 1000 tel i ciągle słysze to samo (że nie ma osoby odpowiedzialnej za przelewy lub, że przelew zostanie wysłany w ciągu 2 dni) w poniedziałek idę na policje bo widzę, że ugodowo tego nie załatwie (chodzi o 1300zł) więc napewno nie podaruje. Koledzy uważajcie na tych złodziei (ani modelu ani pieniędzy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miggy Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam, ostatnio (około 4 miesiące temu) zamówiłem w tym sklepie przesyłkę, która mnie interesowała oczywiście z płatnością z góry, nie dostałem jej przez miesiąc więc zadzwoniłem, po czym oszukano mnie, że przesyłka została wysłana , po drugim miesiącu oczekiwania przesyłka nie dotarła . Po kolejnym tel okazało się, że jednak nie mają tego na stanie i trzeba czekać. Zażyczyłem sobie więc zwrotu pieniędzy, których rówież nie dostałem do dzisiaj, wykonałem już 1000 tel i ciągle słysze to samo (że nie ma osoby odpowiedzialnej za przelewy lub, że przelew zostanie wysłany w ciągu 2 dni) w poniedziałek idę na policje bo widzę, że ugodowo tego nie załatwie (chodzi o 1300zł) więc napewno nie podaruje. Koledzy uważajcie na tych złodziei (ani modelu ani pieniędzy) Witam w klubie. Ja czekam już blisko miesiąc na dostawę części Zero kontaku i zero odpowiedzi na emaile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boles78 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 witam chyba będe następnym naiwnym na razie ani towaru ani kasy może kasy nie dużo ale jakieś zasady powinny być narazie niby kase mają oddać zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miggy Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 witam chyba będe następnym naiwnym na razie ani towaru ani kasy może kasy nie dużo ale jakieś zasady powinny być narazie niby kase mają oddać zobaczymy Za każdym razem jak dzwonię odbiera ta sama baba i mówi, że już kasa itp itd. trwa to już 1.5 miesiąca. Do tej pory nie byłem ostry w rozmowie ale chyba trzeba zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boles78 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 popytam może w jakimś biurze ochrony praw konsumenta może coś doradzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzon Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 witajcie koledzy jak cos zamawiam a zamawiam dosyc sporo to zawsze z pobraniem i niema klopotu. jak nie chca to dziekuje. polecam dwa sklepy abcrc zandrychowa ifun&fly z poznania sper doradztwo iobsluga polecam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miggy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 U mnie sytuacja po długich bojach została już naprawiona tzn. otrzymałem zamówiony towar i co mnie zdziwiło dostałem zwrot kasy . Jestem uczciwy to raczej zwrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi