dedo Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 witam wiec tak mam regu-odbiornik setup i cos sie stało i nie mam w nim wstecznego i wariuje mi tzn. sam zaczyna skrecac dodaje gazu traci zasieg 2 metry odemnie prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A cóz to za "ustrojstwo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To wygląda jak odbiornik zintegrowany z regulatorem i bez kwarcu. Dziwne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Miejsce na kwarc jest. I widze tylko jeden kanal. Wiec cos nie tak. TO od jakies zabawki czy co? TO cos od samochodu chyba :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedo Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 to nie jest od zabawki! miejsce na kwarc jest. Teraz wogole mi nie działa moze ktos chce kupic na czesci:D a da sie to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Miejsce na kwarc, to nie kwarc. A zrobić się da, daj i powiedz co chcesz zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 To na pewno od samochodu RC. Z tego co opisujesz to padło coś w układzie odbiornika skoro sam skręca serwem (zapewne wyjście na ten jeden kanał jest do serwa od skręcania) i robi co chce. Weź miernik i sprawdź czy antena nie jest urwana w środku. Jak to zrobić? Ustawiasz miernik na omomierz, otwierasz obudowę tego czegoś i szukasz miejsca gdzie przylutowana jest antena. na końcu anteny zdejmujesz izolację (ale tak mało jak tylko się da, byle był styk) i przykładasz 1 koniec miernika do anteny a drugi do pola lutowniczego. Taki zabieg wykluczy albo potwierdzi uszkodzenie anteny na co wskazują Twoje objawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.