RV4 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam Kolegów,orientujecie się może jakie i gdzie znajdują się dobre i tanie sklepy modelarskie w Europie?.Chcę kupić silnik DLE 55,upatrzyłem pewien sklep we Francji za 160E z 50% zniżką na silnik ale niestety został już sprzedany.Cła i Vatu nie doliczają na terenie Europy także o tyle dobrze.Tylko ten silnik wchodzi w rachubę gdyż mam już porobione otwory mocujące dystanse aluminiowe i wszystkie inne otwory pod ten silnik,a zmiana na inny nie opłacała by mi się gdyż to się wiąże z b.dużym nakładem pracy.Nie wiem jakie ceny są w Rosji,Białorusi,ale na Litwie jeden sklep sprawdziłem i cena jest podobna jak u nas.Za wszelką pomoc będę wdzięczny. Pozdrawiam. Paweł.K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Oj coś mnie się wydaje, że taki sklep nie istnieje. Trzeba szukać na Ebay lub promocji, które czasem się pojawiają w różnych sklepach. Silniki różnych firm a zbliżonej pojemności mają czasem ten sam rozstaw i wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi