Konvesna Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam. Mam do was pytanie i prośbę. Dostałem osttanio silniki jednym z nich jest Webra 50 patrząc cała kompletna spręż w miare duży świeca działa, tylko brak jest mu wydechu. I w związku iż na modelach samolotów się nie znam a nigdzie na interncie nie moge znleżć takiego to chiał bym żebyście mi pomogli wycenic taki silniczek, czy wgl. on jest coś wart, za dużo nie był używany i przyelciał z norwegi podejrze do polski:) Pomoże ktoś? Jak potrzeba zdj to je wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 daj zdjęcie znalazłem taki do śmigłowców Webra Speed 50 Heli (8 mm) - 8,3 ccm Webra Dwusuwowy, żarowy silniki spalinowy Webra Speed 50 Heli o pojemności skokowej 8,3 ccm. Silniki Webra charakteryzują się długą żywotnością i wysokimi osiągami. Uwaga! Silniki Webra nie posiadają tłumików. Posiada: • wał silnika ułożyskowany na dwóch łożyskach kulkowych • cylinder/tłok - konstrukcja ABN pojemność (ccm): zakres obrotowy (r.p.m.): moc (KM): waga (g): typ gaźnika: średnica wału silnika (mm): 8,3 2500-18000 1,8 350 1024/117 8 - dostepność cena brutto: do koszyka brak 515.00 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konvesna Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Hmm własnie taki tez znalazlem ale ten inną pokrywe ma czy głowice inny radiator i gaznik:o nie wiem skad to ktos wytrzasnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam Na zdjęciu jest Webra 40 (6,5ccm) z gaźnikiem Dynamix. Też mam taką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konvesna Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ale na bloku pisze że webra 50 wybite jest znaczy, jest taka mozliwosc ze to inny doł lub jakas pomyłka? czy wybite jest 50 a znaczy ze 40? No wg Pana na ile można takie códo wycenic? Dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ciężko powiedzieć, wszystko zależy od stanu. Wystaw na allegro to się dowiesz ile ludzie są skłonni zapłacić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ale na bloku pisze że webra 50 wybite jest znaczy, jest taka mozliwosc ze to inny doł lub jakas pomyłka? czy wybite jest 50 a znaczy ze 40? No wg Pana na ile można takie códo wycenic? Dziekuje za pomoc. Jak jest 50 tzn. że 8,3 ccm. bardzo podobna do 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konvesna Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dobra bardzo dziękuje za pomoc;) Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi