radek872 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam czy ma ktos magnuma lub ASP 180 (4 suw) moze podac ile spala na około 10 min lotu w instrukcji wyczytałem ze zalecany zbiornik 700ml na 10 min akrobacji czy to prawda ktos sie przekonał ?? PS silnik pasuje parametrami do mojego modelu ale obawiam sie spalania bo zbiornik 450ml to max jaki moge zabudowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Na stronie http://saito-engines.info/fuel_tank.html masz podane zużycie paliwa na minutę. Silnik 180 zużywa srednio 55 cm3 na minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pa_Czyz Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Witam, Ten ASP mam w gilesie cm-pro zamocowanym zbiornikiem 470ml i po 10min akro w zbiorniku jest połowa paliwa :shock: Moj silnik jest jeszcze nie dotarty, postanowiłem go sprzedać wraz z modelem poniewaz przechodzę na duże benzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.