Ziół Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Cześć! Jestem tu nowy i moich przygód z lataniem teoretycznie nie rozpocząłem a to z powodu , że mam problem co wybrać na pierwszy ostrzał Sky Lady II czy Easy Glider. Oba mi się podobają i oba mają dobrą opinię . Prosze o pomoc w podjęciu decyzji. Sky Lady zachęca ceną i tym że jest w zestawie. Z góry dziękuje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 SKy lady - chyba najlepszy model aby poznać, czy takie coś jak latanie RC Ci się spodoba. Easy Glider - musisz wyłożyć $$ na wyposażenie, ale to wyposażenie przyda się do sporej ilości innych mnijeszych modeli - co do tego ze Sky Lady to może już nie być tak różowo. Jeśli jestes na 259% pewny, ze będziesz latał - bierz EG. Jeśli chcesz tylko posmakować i ocenić - bierz Sky Lady, lecz pamiętaj, że to taki półśrodek na sprawdzenie modelarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.