Janusz P 51 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam wszystkich modelarzy. Modelarstwem interesowałem się już w szkole podstawowej. Zbudowałem i oblatałem kilka prostych modeli. Potem miałem długą przerwę. Wraz z nadejściem emerytury postanowiłem ponownie spróbować swych sił w modelarstwie lotniczym RC. Na początek zbudowałem szybowiec elektryczny. Okazało się że nauka latania poszła mi całkiem gładko i szybowiec szybko się znudził. W krótkim czasie powstało kilka małych akrobatów elektrycznych, aż w końcu zająłem się spalinami. Do tej pory zbudowałem trzy akrobatki 5,5 ccm , 7,5 ccm i 10 ccm. Zarejestrowałem się na forum, ponieważ chcę korzystać z waszych doświadczeń i dzielić się moimi na miarę moich możliwości. Pozdrawiam : Janusz P 51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi