Skocz do zawartości

GALERIA

miros18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lepiej jakby byl osobny dzial i kazdy mialby swoj post z nickiem w ktorym dodawalby zdjecia, a tak jak jest teraz to tylko bedzie balagan.

Opublikowano
lepiej jakby byl osobny dzial i kazdy mialby swoj post z nickiem w ktorym dodawalby zdjecia, a tak jak jest teraz to tylko bedzie balagan.

Nieprzejmuj się bałaganem lepiej pomyśle o łądnej galeri :) takiej uniwersalnej dl ainnych urzytkowników. takei wstawianie linków to dziecinada i szkoda nowego działU :D

Opublikowano
Chyba nie da rady przekonac do tego ;p

Czytaj uważnie :)

Chesz Galeri Modeli z nie umiesz poprawnie wstawić foti na forum :(

Najpierw wstawięłś sam elinki i niby zadowolony, teraz poprawiłeś że sa obrazki w poście ale nei razi cie to że forum się rozjeżdża ?? Ile razy mozna pisać, że optymalna Rozdzielczość fotki to 640x480??

Galerie można utworzyć to 5 min roboty, ale ten temat jest prubą jak to ma wyglądać. Jeśli chcesz się chwalić swoimi modelami mozęs zribić to w tym dziale i prowadzić temet jak się należy, ale narazei to nieporozumienie co przedstawiasz. Mi osobiści esię nei uśmiecha scrolowac forum zęby zobaczyć pokawałku modelu. Dopracuj metode a wtedy dopracujemy odpowiedni dział do tego :)

Opublikowano
Jakie wy macie monitory ze kazda fota wam sie rozjezdza?

Nie każda, tylko większa niż prosi admin.

Jak trzeba przewijać, to głupio się czyta :evil:

A "monitor" mam chyba 14", większe są dosyć drogie i niewygodne :lol:

Galeria modeli może być, ale wg mnie tylko w wersji uporządkowanej, bez zbędnego rozciągania i rozpisywania się.

No i oczywiście autorska, każdy pisze u siebie :D

W takiej wersji galeria może być swego rodzaju spisem treści, gdzie łatwo zajrzeć, gdy szukamy konkretnego modelu (i linku do jego opisu).

Ja tak robię na innym forum i sam z tego korzystam.

Inaczej wyjdzie z tego opis modelu i dyskusja o nim (albo nie tylko :lol: ), jak jest do tej pory w odpowiednich działach.

Opublikowano

i właśnie takiej galeri jak prowadzi hubert oczekiwałem :D

Hubert mozę ty zapoczątkujesz pierwszy i pokażesz młodszym jak należy to robić :)

alchemique ja forum przeglądam na 3 kompach n ajednym fotki 1024x768 mi się nie rozjadą ale na pozostałych 640x480 jest optymalna :)

Opublikowano

czasami mam wrazenie jakby nie sprzyjalaby tu mila atmosfera w stosunku do ludzi, a moja rozdzielczosc to 1400x1050 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.