thechudy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 witam szukam informacji na temat modelarni "Ikar" w Katowicach, to znaczy : -gdzie dokładnie się znajduje ? -jak można się do niej zapisać,stać się członkiem czy jakoś tak ? -czy żeby się zapisać trzeba mieszkać na tamtejszym osiedlu ? -czy trzeba płacić jakieś składki a jak tak to ile ? z góry dziękuję za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Hej Michał Wygogliłem chyba o to Ci chodzi http://modelarnia.ikar.eu.interiowo.pl/ Zadzwon, napisz, zapytaj Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thechudy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 a może jest na tym forum ktoś kto uczęszcza do tej modelarni i mógł by mi podać więcej info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A dlaczego akurat ta modelarnia?? Zapraszam do modelarni MDK w Katowicach. Info masz w linku poniżej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thechudy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 a trzeba spełniać jakieś wymagania żeby zapisać się do tej modelarni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tak, warunkiem koniecznym i zarazem wystarczającym jest chęć budowy modeli latających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thechudy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 w takim razie zaraz po feriach wbijam na waszą modelarnie i biorę się za budowę modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 w takim razie zaraz po feriach wbijam na waszą modelarnie i biorę się za budowę modeli Zapraszam, zajęcia we wtorki, środy i czwartki od 16:40 do 20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thechudy Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 mam tylko jedno pytanie , czy trzeba zawsze być do 20:00 ? nie za bardzo bym mógł wracać o 21 ( jestem z Świerklańca ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie musisz, nie ma też obowiązku przychodzenia na każde zajęcia. Możesz chodzić tylko w wybrane dni tygodnia, ale wiadomo, im więcej czasu poświęcasz modelom tym lepsze efekty osiągniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi