thechudy Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 witam szukam informacji na temat modelarni "Ikar" w Katowicach, to znaczy : -gdzie dokładnie się znajduje ? -jak można się do niej zapisać,stać się członkiem czy jakoś tak ? -czy żeby się zapisać trzeba mieszkać na tamtejszym osiedlu ? -czy trzeba płacić jakieś składki a jak tak to ile ? z góry dziękuję za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
przytek Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Hej Michał Wygogliłem chyba o to Ci chodzi http://modelarnia.ikar.eu.interiowo.pl/ Zadzwon, napisz, zapytaj Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
thechudy Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 a może jest na tym forum ktoś kto uczęszcza do tej modelarni i mógł by mi podać więcej info? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Prauss Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 A dlaczego akurat ta modelarnia?? Zapraszam do modelarni MDK w Katowicach. Info masz w linku poniżej.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thechudy Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 a trzeba spełniać jakieś wymagania żeby zapisać się do tej modelarni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Prauss Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Tak, warunkiem koniecznym i zarazem wystarczającym jest chęć budowy modeli latających. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thechudy Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 w takim razie zaraz po feriach wbijam na waszą modelarnie i biorę się za budowę modeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Prauss Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 w takim razie zaraz po feriach wbijam na waszą modelarnie i biorę się za budowę modeli Zapraszam, zajęcia we wtorki, środy i czwartki od 16:40 do 20:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thechudy Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 mam tylko jedno pytanie , czy trzeba zawsze być do 20:00 ? nie za bardzo bym mógł wracać o 21 ( jestem z Świerklańca ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Holeczek Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Nie musisz, nie ma też obowiązku przychodzenia na każde zajęcia. Możesz chodzić tylko w wybrane dni tygodnia, ale wiadomo, im więcej czasu poświęcasz modelom tym lepsze efekty osiągniesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts