modelarsko Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jak w temacie przeglądając sieć ponownie trafiłem na zapomniane Polskie konstrukcje. Choć mają w sobie coś to do produkcji nie weszły z tych czy innych przyczyn. Zapomniane przez wielu GROT, GROT 2 ,KOBRA, SKORPION,BIELIK, PZL-M7 ( Polska delta z 1960 r) Aż trafiłem na chyba jedną z wersji PZL-230 SKORPION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarsko Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 I korzystając z wolnego sobotniego wieczoru wziąłem nóż, skrawki EPP i zacząłem strugać. A wyszło coś takiego Powstało to w sobotę pomiędzy dwudziestą a drugą. W niedzielę był oblot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarsko Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Spodziewałem się niestabilnego, wrednego samolociku a tu..... Leci za ręką stabilny jak trainer silnik E MAX CF 2812 1534 KV, śmigło 7X6, pakiet ZIPPY 1300mAh 11,1V ( trochę za lekki i trzeba było doważyć 50 g ) Sterowanie sterami wysokości na delta mix. Poszedł do malowania i czeka na kabinę Może następny będzie PZL 230 F na EDF albo Ta wersja na EDF bo mi osobiście się podoba nie wiem jak wam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarsko Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 robertus dla mnie jesteś magikiem depronu pokaż jak może to wyglądać kabinę doślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarsko Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jest i filmik lipny bo z telefonu lecz zawsze jakiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi