modelkryjsie Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mam na imię Paweł, w tym roku stuknie mi "czterdziestka", od prawie trzydziestu lat modelarstwo i lotnictwo jest moją chorobą przewlekłą. Jestem czynnym modelarzem, latam modelami szybowców i samolotów RC, trochę też otarłem się o modele śmigłowców. Jako że przygodę z modelarstwem rozpocząłem w czasach, gdy prawie każdy materiał trzeba było zdobywać, mam spore doświadczenie w projektowaniu, budowie i regulacji modeli latających. W obecnych czasach, gdy bez problemu i za stosunkowo niewielkie pieniądze można kupić dosłownie wszystko to doświadczenie również się przydaje, gdyż rynek modelarski zalany jest wielką ilością zestawów modeli, z których niewiele jest naprawdę dobrej jakości. Znam sporo ludzi uprawiających modelarstwo w Bydgoszczy i okolicy (również w Polsce), od dłuższego czasu śledzę też to szacowne forum i stwierdziłem, że czas najwyższy podzielić się z innymi swoją wiedzą i doświadczeniem. Chętnie wypowiem się na wiele tematów technicznych związanych z budową i aerodynamiką modeli RC. Silniki spalinowe i elektryczne nie są moim konikiem, ale coś nie coś na ich temat też wiem. Mam nadzieję, że będę mógł pomóc w wielu zagadnieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi