Mlody Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Zawody F3C + FreeStyle Zawody odbędą się na terenie lotniska aero model klubu w Pabianicach. Mapa dojazdowa. (pabianice) Termin zawodów 27 kwiecień 2008r. Plan dnia: 1 .Przyjazd zawodników i rejestracja 10:00-10:30 2. Oficjalne rozpoczęcie zawodów 10:30 3. 2 kolejki F3C Light 4. Przerwa na posiłek 5. 1 kolejka FreeStyle czyli co kto umie. 3-5min. 6. Podliczenie wynikow i rozdanie nagród Lecimy F3C Light (Klub) który można pobrać tutaj: LINK . Została dodana tam przezemnie jeszcze jedna figura AUTOROTACJA. Opis: Ma ona być wykonana z nie mniej jak 10 metrów i lądowanie na helipadzie Wybieramy maxymalnie 6 z 13 figur. Wpisowe na zawody 30zł. Wchodzi w to posiłek i drobne upominki. Dla najlepszej trójki nagrody rzeczowe. Karty startowe można pobrać tutaj Wszystkich chętnych zawodnikow do wzięcia udziału w zawodach. Prosił bym o wczesniejszy kontakt meilowy. Ułatwi mi to organizacje. Kontakt mlody_pabianice@wp.pl lub telefon 665-601-991[/code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Termin zawodów 27 kwiecień 2007r. nie popoełniłeś błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ok poprawione :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Krótka fotorelacja z zawodów w Pabianicach więcej zdjęc znajduje się pod tym linkiem Chciałbym bardzo podziękować Młodemu bo dzięki niemu dzisiaj ulotniłem swoją Walkere 36, oraz Panu Grzegorzowi za cenne rady! Dzisiaj pierwszy raz latałem swoim heli, nie licząc prób na symulatorze. Jak widać na poniższych zdjęciach poszło mi bardzo dobrze - wylatałem 2 pakiety (jeden przy Młodym a drugi przed domem) i robiłem małe przeloty :jupi: Heli leciał zazwyczaj tam gdzie ja tego chciałem W Pabianicach Już w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_k1 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 a tu kilkadziesiąt moich zdjęć: http://kijanowski1.fotosik.pl/albumy/421531.html krzysiek_k1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dokładam jeszcze film z lotu FreeStyle Pana Wojciecha Krajnika KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 A tutaj jest mój kumpel Adam który w freeStyl`u zajął 1 miejsce http://pl.youtube.com/watch?v=TI3wDGIqcpU&feature=user Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.