JOKER 2 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Mam problem z tą ładowarką . Zostało źle podłączone zasilanie , zamieniono miejscami plus z minusem . Po włączeniu nie ładuje , ekran i programowanie działa normalnie . Moim zdaniem ładowarka pobiera z zasilacz zbyt duży prąd . Mam prośbę czy ktoś miał już taką usterkę i jaki prąd powinna pobierać sprawna ładowarka . Pozdrowienia Joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Do wymiany jeden z mosfetów na wejściu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER 2 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jak zmierzyć który . U mnie są dwa TPC 8028 i TPC8114 , gdzie je można kupić . Czy ktoś ma aktualny schemat , ja mam do Imax B6 Ale to trochę inny . Pozdrowienia Joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi