michcio88 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Mam 2 polówki skrzydła i kadłub. Jaki klej zastosować i jak docisnąć skrzydła do kadłuba alby skrzydła sie dobrze trzymały ?? ( skrzydła są ze wzniosem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Co to za model? Jakiaś fotka, opis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jest to Tiger Mouth :] gumówka która ma być przerobiona na rc ( rozpiętość 60 cm ) okleiłem ja leciutka folia ( 20 g / m^2 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No to nie mam pojęcia... Ten temat podejrzewam, że znasz?: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=3112 Wygląda, jakby były po prostu klejone na żywca do kadłuba. CA? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Tak znam ten post dobrze i dokładnie :D :] tak zrobie po prostu przykleję na poxipol skrzydło do kadłuba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jelsi masz sporą powierzchnię styku to klej na CA - przy tak małym modelu waga jest b. istotna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Aha i to po prostu tak na styk ?? Oczywiście podkładając coś pod skrzydła zeby zrobić wznios ( co do wzniosu to zukosowałem żeberka przykadłubowe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.