michcio88 Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Aha to faktycznie mało :] ( ale elektryka i tak wazy o jakieś 12-15 g mniej ) a silniczek cox 0,33 ( bodajże taki jest ) albo 0,8 pewnie za ciężki do tego modelu ?? [Edit] kolejne fotki. Tym razem trochę lepsza jakość: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Wszystko ładnie ...ale wydaje mi się że SW nie jest przyklejony pod kątem prostym do SK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Jest kat prosty - mierzone ekierka :] ile te coxy mogą ważyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Google przyjacielem Twym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Nie znam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuti Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 To poznaj. Naprawdę świetny przyjaciel- cierpliwy i zawsze pomoże. www.google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Mały problem .Przykleiłem górny płat i sie okazało ze odległość skrzydeł przy kadłubie jest troche inna niż na końcówkach skrzydeł ( czyli górny płat ma chyba mniejszy wznios niż dolny ). Rozpórki pomiędzy skrzydłami pasują idealnie i są zdobione i klejone zgodnie z planami ) Jak to wpłynie na własności lotne modelu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Przepraszam ze to robie ( pisze post pod postem ) ale znowu nikt nie odpowiada a wiem ze jest duzo ludzi ktorzy wiedza jaka jest odpowiedz na powyzsze pytanie :] wiec prosze o jak najszybsza odpowiedz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Michcio, co ty tyle gadasz zamiast kleic? ;D :rotfl: ;D I co sie na tego coxa uparles? Zrob go elektrykiem.. Maly motorek i maly pakiecik i jazda w powietrze.. Baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Wiem wiem ten cox to tak tylko mysalem ze moze mniej wazyc ale elektryka jest lzejsza malo kleje model prawie gotowy tylko nie wiem co z tymi skrzydlami :/ wiec prosze o jakies dobre slowo rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelm Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jeżeli rozpórki pasują to nie ma się co martwić. Wydaje mi się, że w oryginale górny płat miał mniejszy wznios. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.