Pilot84 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam. Proszę o liste materiałów potrzebnych do budowy guppy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Danielu - jeżeli nie potrafisz z planu odczytać ile i czego Ci potrzeba do budowy modelu - to daj sobie z tym spokój. Moja babcia w takich chwilach przytaczała: - Leniu ? Chcesz jajko ? - chcę, ale obrane ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okruszek Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Czas szukania, mniej więcej 3 min. - balsa 1mm kesony, stateczniki 3 deski - balsa 2mm żeberka 1-2 deski - balsa 3mm konstrukcja stateczników 1 deska - balsa 5-6mm kadłub 1 deska - sosna 5x2/5x3 dźwigary 4szt - skl 1,5 lub 3mm np cytrusowa - węgiel 5/4 lub 6/4 ogon 1szt - bowden 2szt Z zaprzyjaźnionego forum RcClub.eu http://www.rcclub.eu/viewtopic.php?f=13&t=3473 Sam chciałem zbudować model Guppy, lecz powstały dwie inne konstrukcje, którę uczą mnie latać. Polecam TOTO-1 lub TOTO-2 pana Motylastego, zbudujesz rozbijesz i się dowiesz dlaczego ;] Pozdrawiam i życze powodzenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet20 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 paczka podkladow pod panele i duzo tasmy klejacej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Belka z drewna :-) i trochę reklamowek z biedry Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi