TheSteo Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witajcie, dość długo latam moim a300 i zawsze był ten sam problem, na który nie zwracałem zbytnio uwagi (myślałem, że tak w nim po prostu jest), lecz po obejrzeniu pewnego filmiku na yt stwierdziłem, że trzeba coś z tym zrobić. Mianowicie chodzi o pływanie mojego heli podczas lotu. W domu jak i na dworze. Nie da się go wyregulować, to w lewo, to w prawo, po prostu na boki. Wracając do filmiku, który zobaczyłem - śmigłowiec, który ta osoba pilotowała poruszał się bardzo precyzyjnie, nie drgnął nawet o pół centymetra. Można odłożyć kontroler, iść po herbatkę i wrócić, a on jak w miejscu. Proszę Was o rady - co mogę zrobić by się mnie bardziej słuchał? Może jakieś części dokupić lepsze? Mój model: ESKY A300 - lama z inną obudową. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Najlepiej nowy śmigłowiec.I nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSteo Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Tak też podejrzewałem, że dział nie ten. Nowy śmigłowiec raczej odpada. Inny sposób nie znalazłby się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 nie siedzę w śmigłowcach ale podejrzewam że za przechył na boki musi być odpowiedzialne któreś z serw może ma luz bądź popychacz jakiś przegub kulowy spróbuj sprawdzić z tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi