Grazzi Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam gorąco wszystkich forumowiczów! Moje imię to Adrian, mam 22 lata i mieszkach w Wieliczce, zaś pochodze z Królewskiego Miasta Krakowa Jak trafiłem na to forum? Nie przez przypadek- przyprowadził mnie tu Wujek Google. Od kilku ładnych lat zajmuje się modelarstwem, z tym że do tej pory zajmowałem sie jedynie modelami plastikowymi, w wersji "wystawowej". Ostatnimi czasy doszedłem do wniosku, że nie chce mi się więcej bawić czymś, czego jedynym zadaniem jest stac na półeczce i ładnie wyglądać- potrzebuje czegoś bardziej praktycznego. I tu pojawił sie pomysł modelarstwa RC (do czego zresztą kilku znajomych modelarzy aktywnie zachęcało). W tym miejscu oczywistym było poszukać skarbnicy wiedzy z której garściami mozna korzystać na informacjach opartych na doświadczeniu kolegów- w kwestiach elektroniki czy kontrukcji mam niewiele do powiedzenia. Mam nadzieję że z waszą pomocą zabije kilka pouczających kretów i oblatam nie jedno lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi