piotr Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 czy ktoś z obecnych może mi podpowiedzieć jak zrobić solidne podwozie laminatowe???? Do wykorzystania tkanina i rowning węglowy i co z tego wyjdzie??? Kiedyś widziałm link do takiego tematu wraz z dokumentacją foto, ale nie mogę tego nigdzie znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 modelarski.net zakladka warsztat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 modelarski.net niestety od jakiegoś czasu nie istnieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 zaskoczyłeś mnie tym, podałem link na pewniaka, a szkoda bo to naprawdę skarbnica wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Jedyne co mi pozstało po tej stronie to ściągnięty opis i dokumentacja na temat motoszybowca Beeedzie 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.