wojtas3000 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Cześć czy ktoś wie gdzie można wydrukować naklejki na folii samoprzylepnej? W necie lub wawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=29244776 Bardzo serdecznie polecam tego Allegrowicza, kilka razy dla mnie drukował naklejki, zawsze byłem bardzo zadowolony. Drukuje wszystko i w każdym rozmiarze chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na Lwowskiej jest drukarnia 24h, drukuje na czym chcesz, folia biała, kolorowa, przezroczysta, błyszcząca, matowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 U mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 U ciebie to znaczy ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Chyba nie wypada sie reklamować oficjalnie na forum. Jeśli masz pytania zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ok odezwę sie tylko nie dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Chyba nie wypada sie reklamować oficjalnie na forum. Jeśli masz pytania zapraszam na priv. Dlaczego nie wypada? Reklamuj się, może jakieś zamówienia będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Czy mowa jest tutaj o drukowaniu naklejek czy o wycinaniu z folii. To dość znaczna różnica. Przytoczony allegrowicz tylko wycina z różnych folii, a taką usługę można zamówić w dziesiątkach zakładów w każdym mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 drukuję solwentem oraz wycinam - plotery Mutoh do tego parę innych rzeczy typu laser, frezaka 3d działalnośc reklamowa oraz po zakupie cadcam 3d obróbka tworzyw sztucznych, drewna, mat. drewnopochodnych, aluminium i metali kolorowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 drukuję solwentem oraz wycinam - plotery Mutoh do tego parę innych rzeczy typu laser, frezaka 3d działalnośc reklamowa oraz po zakupie cadcam 3d obróbka tworzyw sztucznych, drewna, mat. drewnopochodnych, aluminium i metali kolorowych Adrianie, napisz ogłoszenie w dziale: Giełda - może ktoś skorzysta w Twojej oferty. Pamiętaj, aby w tytule podać typ ogłoszenia. W Twoim przypadku będzie to: - usługa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Tak wygladają naklejki zamówione przez Wojtka. Pokazuję bo być może nie wszyscy wiedzą czego się spodziewać. Fotka dużej rozdzielczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 A to ja mam pytanko. Czy masz możliwość druku białym kolorem? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Niestety biały odpada tylko standardowy CMYK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas3000 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 dziękuje bardzo za zrealizowanie mojego zamówienia maluję teraz Sbacha 342 na nowo więc na pewno zgłoszę się po nowe naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi