wojtas3000 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Cześć czy ktoś wie gdzie można wydrukować naklejki na folii samoprzylepnej? W necie lub wawa?
skraf Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=29244776 Bardzo serdecznie polecam tego Allegrowicza, kilka razy dla mnie drukował naklejki, zawsze byłem bardzo zadowolony. Drukuje wszystko i w każdym rozmiarze chyba.
Emhyrion Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Na Lwowskiej jest drukarnia 24h, drukuje na czym chcesz, folia biała, kolorowa, przezroczysta, błyszcząca, matowa...
Hotpoint Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Chyba nie wypada sie reklamować oficjalnie na forum. Jeśli masz pytania zapraszam na priv.
Zefirek Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Chyba nie wypada sie reklamować oficjalnie na forum. Jeśli masz pytania zapraszam na priv. Dlaczego nie wypada? Reklamuj się, może jakieś zamówienia będą.
esceta Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Czy mowa jest tutaj o drukowaniu naklejek czy o wycinaniu z folii. To dość znaczna różnica. Przytoczony allegrowicz tylko wycina z różnych folii, a taką usługę można zamówić w dziesiątkach zakładów w każdym mieście.
Hotpoint Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 drukuję solwentem oraz wycinam - plotery Mutoh do tego parę innych rzeczy typu laser, frezaka 3d działalnośc reklamowa oraz po zakupie cadcam 3d obróbka tworzyw sztucznych, drewna, mat. drewnopochodnych, aluminium i metali kolorowych
Zefirek Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 drukuję solwentem oraz wycinam - plotery Mutoh do tego parę innych rzeczy typu laser, frezaka 3d działalnośc reklamowa oraz po zakupie cadcam 3d obróbka tworzyw sztucznych, drewna, mat. drewnopochodnych, aluminium i metali kolorowych Adrianie, napisz ogłoszenie w dziale: Giełda - może ktoś skorzysta w Twojej oferty. Pamiętaj, aby w tytule podać typ ogłoszenia. W Twoim przypadku będzie to: - usługa.
Hotpoint Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Tak wygladają naklejki zamówione przez Wojtka. Pokazuję bo być może nie wszyscy wiedzą czego się spodziewać. Fotka dużej rozdzielczości.
rapier Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 A to ja mam pytanko. Czy masz możliwość druku białym kolorem? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Hotpoint Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Niestety biały odpada tylko standardowy CMYK.
wojtas3000 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 dziękuje bardzo za zrealizowanie mojego zamówienia maluję teraz Sbacha 342 na nowo więc na pewno zgłoszę się po nowe naklejki
Rekomendowane odpowiedzi