Pioterek Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Powstaje zamysł, aby biorąc pozytywne doświadczenia z Wicherkiem 25M stworzyć KIT Wicherka 50M z przeznaczeniem jako holownika do szybowców. Holowniki w tych wymiarach już sporo kosztują więc Wicherek 50M KIT mógłby być ekonomiczniejszą alternatywą (z zachowaniem jakości materiałów) holownika z napędem elektrycznym lub spalinowym. Co Koledzy sądzą o takim zamiarze ? http://pfmrc.eu/inde...__200#entry4831 #208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops1 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Bardzo dobry pomysł kiedyś też mi to chodziło po głowie ale zakupilem paipra 3,6 m więc pomysł padł . Nie pytaj się tylko zrób ,tani górnoplat i to jest to co tygryski lubią najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Natknąłem się na takie oto video i skojażyłem z tym tematem " tani, elektryczny holownik" Może coś pomoże ))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkikul Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam jak postęp prac na holownikiem dzieje się coś ciekawy jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi