eze Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Tak jak w temacie kilka osob było chętnych do kupna wilgi z artexu po bardzo rozsądnej cenie .Wrzystkich zainteresowanych prosze o kontakt meilowy bądz na gg 4081471. :jupi: Chodzi mi o osoby faktycznie zainteresowane kupnem,aby nie było nieścisłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Kiedy jest planowana realizacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Właśnie jesteśmy w trakcie zbierania chętnych .Jezeli było by ich troche to mysle ze szybko. Juz w grudniu bylo jedno zamowienie poszlo kilka sztuk.Duza liczba osob się jednak niezałapała.Chciałem więc ponowić pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 A jaka cena była by tej Wilgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Myślę ze ok 260 zl+- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 A dałoby się do tego zamówienia hurtowego dopiąć katany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja chce Wilge i Extrima !!! Pytanko - EZE - masz moze Paypala ??? bede musial jakos kaske wyslac ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Paypala ma akurat muj dobry znajomy .Aczkolwiek jeszcze niedokonca wiadomo czy Pan Tomasz dowiadywał sie w sprawie zamowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Przykro mi panowie ,ale nastąpiło chyba jedynak małe nieporozumienie. Tak więc z tych zakupów nic nie wyjdzie . Owszem, gdy wchodził nowy model w ramach promocji dogadałem zakup kilku modeli dla userów forum . Powtórzenie tej akcji wydaje mi się mało prawdopodobne. Temat zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.