eze Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Tak jak w temacie kilka osob było chętnych do kupna wilgi z artexu po bardzo rozsądnej cenie .Wrzystkich zainteresowanych prosze o kontakt meilowy bądz na gg 4081471. :jupi: Chodzi mi o osoby faktycznie zainteresowane kupnem,aby nie było nieścisłości.
eze Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Opublikowano 18 Lutego 2008 Właśnie jesteśmy w trakcie zbierania chętnych .Jezeli było by ich troche to mysle ze szybko. Juz w grudniu bylo jedno zamowienie poszlo kilka sztuk.Duza liczba osob się jednak niezałapała.Chciałem więc ponowić pomysł.
fredzio Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 A dałoby się do tego zamówienia hurtowego dopiąć katany?
mammuth Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja chce Wilge i Extrima !!! Pytanko - EZE - masz moze Paypala ??? bede musial jakos kaske wyslac !
eze Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 Paypala ma akurat muj dobry znajomy .Aczkolwiek jeszcze niedokonca wiadomo czy Pan Tomasz dowiadywał sie w sprawie zamowienia.
Tomek Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Przykro mi panowie ,ale nastąpiło chyba jedynak małe nieporozumienie. Tak więc z tych zakupów nic nie wyjdzie . Owszem, gdy wchodził nowy model w ramach promocji dogadałem zakup kilku modeli dla userów forum . Powtórzenie tej akcji wydaje mi się mało prawdopodobne. Temat zamykam .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.