mammuth Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wiec udalo mi sie znalezc chwile czasu i oblatac Strikera. Zasilanie - Li-po hextronik 25C 2100 3S Regulator GWS 35A Silnik HXT 2835 (380S) 2700kv Brushless Inrunner Serwa hs-81 rozpietosc 940 mm dlugosc okolo 600 mm waga z pakietem 717 gram smiglo 4.75x4.75- bedzie wieksze... I stwierdzam, ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony !!! Przewidywalny-, szybki :twisted: latwy w lataniu (nie polecam jednak na pierwszy model :devil: ),zwrotny i - co dosc zaskakujace w tym rodzaju konstrukcji - ladnie "szybuje" - oczywiscie nie chodzi mi o latanie w termie ! ale o to, ze po wylaczeniu silnika (czy rozladowaniu pakietu) gdzies daleko - nie ma problemu z doleceniem do lotniska - predkosc minimalna dosc niska brak tendencji do "zwalania" sie na skrzydlo czy wpadaniu w jakis korek. Polecam - moj jest z drugiej reki i dosc "wymeczony" - ale kto wie czy nie pokusze sie o nowy - lub o solidne odnowienie tego. Jedyny problem jaki sie pojawil - silnik sie krztusi - w rozmaitych zakresach obrotow - wydaje sie jakby problem z timingiem. Teoretycznie zaden problem - mam karte do programowania - wypadaloby jej w koncu uzyc - tylko wlasnie spostrzeglem brak instrukcji :wall: - jakby ktos mial i mogl podeslac instrukcje do programatora GWS - bede zobowiazany. Jesli nie to trudno - poszukam instrukcji do regulatora (gdzies mam :wall: ) i pobawie sie dragami :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wiec udalo mi sie znalezc chwile czasu i oblatac Strikera. Nie liczy się! Nie ma ani filmu, ani fot! :evil: Żeby mi to było ostatni raz! :twisted: :wink: :wink: :wink: Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Nie ma ani filmu, ani fot! Niestety bylem sam ... :roll: Żeby mi to było ostatni raz! Wlasnie - wiec mam nadzieje, ze jutro znajdziesz chwile i popstrykasz jak latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 podeslac instrukcje do programatora GWS Może taka? http://www.gws.com.tw/images/note%20book/e_gwpgm001.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Dzieki Zaczynam psuc :twisted: -juz pozmieniane na najwyzszy :twisted: -smigielko zmienione na 5.25x4.75 Do czego sluzy ustawienie driving/starting frequency ??? - patrzylem w googlach ale nie znalazlem - nawet nie wiedzialem, ze takie ustawienie jest :oops: - jakies sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Wstawiam na szybko kawalek ktory sie nadaje - reszta wymaga troche ciecia - kamerzysta nie nadazal Pozdrawiam wszystkich, ktorzy czekali - tych jak to mowia "wiernych kibicow" PS. i jak Ladziu ? usatysfakcjonowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 PS. i jak Ladziu ? usatysfakcjonowany ? No teraz to co innego! :jupi: Ale wyjec . Fajnie widać drastyczną zmianę prędkości, gdy wyłączasz silnik i modeli zaczyna spokojnie szybować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Mam jeszcze troche wiecej materialu filmowego, ale wymaga sporych ciec - kolega nie nadazal i polowa filmu to tylko halas - ale czasu mam malo i placzace dziecko wiec musze poczekac. Dodam tylko, ze aby wywazyc model - dodalem troche olowiu na ogon - co oznacza, ze wkrotce jeszcze mocniejszy silniczek sie pojawi na wyposazeniu XD Dzieki za cierpliwosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.