lucek.lucek Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 1. Czy ktoś oblatywał ten model i czy warto go kupić? http://shop.lindinger.at/product_info.php?products_id=9701500&language=de 2. Moje doświadczenie to ASW 17 HYPE. 2115 pianka i ASH 26 2.6 ready to fly. Ten ostatni trochę za szybko lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek.lucek Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam wszystkich. No i po przeczytaniu tych wyczerpujących komentarzy zdecydowałem że MYSTIQUE będzie następcą ASW 17. Zawartość opakowania jest piękna, aczkolwiek nie odbyło się bezproblemowo przy składaniu. Postaram sie fotki wstawić jak mi ktoś powie jak. Sorki ale urodziłem sie analogowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro_1 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 google Ci pomoże http://pfmrc.eu/index.php?/topic/318-jak-wstawiac-zdjecia-na-forum-samouczek-krok-po-kroku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 imageshack.us / zarejestruj się / $20 za rok i masz serwer zdjęciowy na wieki z gwarancją zawartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 ..................Postaram sie fotki wstawić jak mi ktoś powie jak. Sorki ale urodziłem sie analogowy Zdjęcia możesz dodawać jako załączniki bezpośrednio na serwer forum. Taka opcja jest przy tworzeniu tematu czy posta. Jak wstawiać zdjęcia na forum jako załączniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek.lucek Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Huuuura już wiemmmm. Dziękuję za wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek.lucek Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witam wszystkich. Dziś był oblot nowego nabytku wstawiam parę fotek a jak będę mia chwile czasu to napisze pierwsze wrażenia latania takim (jak dla mnie cackiem) '"MYSTIQUE" To ja byłem obsra...piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ny model za xxxxxxxxxxxx euro a mój 10 letni syn latał jakby to była ALPHA 139 bez żadnego stresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 ładny ale bez filmu sie nie liczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek.lucek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Pogoda na weekend była przepiękna więc i filmik też jest. Krótki ale coś tam widać. Kamerka była na "PELICAM' 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Bardzo fajny model! Dłubię (buduję) motoszybowca o podobnych rozmiarach. Jaką masz wagę do lotu? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek.lucek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Waga gotowego do lotu na 4s 3200 to 2134g ale lata jak by miał 700 g. To asw 17 przy większych prędkościach strugi zrywał. Jestem tym modelem pozytywnie zaskoczony. 7.5 godziny w termice i jeszcze aku nieładowane. Lata naprawde przepięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi