Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mimo wszystko brałbym sanwę... Dlaczego, a nawet dla tego, że ma największe możliwości jeżeli chodzi o radia 6-cio kanałowe (wiem, bo miałem sd6g i spectrum dx6). Turnigy jest u mnie na końcu jeśli chodzi o nadajniki.. Ale jeśli byś się na takową decydował to nie z oryginalnym modułem.

Opublikowano

Aquila jest odświeżoną wersją SD 6G. Wygląda lepiej. Teraz pewnie wziąłbym aqule ze względu na design. Apropos sanwy.... Sam używam teraz sd 10 i jestem mega zadowolony ( a miałem już praktycznie wszystko co jest na naszym rynku modelarskim jeśli chodzi o nadajniki).

Opublikowano

Tak jak wyżej, brałbym Taranisa albo T9x jak ma być taniocha. Sześć kanałów to na dzisiaj za mało w dłuższej perspektywie. Kierunek, wysokość, 2x lotki, silnik, klapy i tyle, po zawodach. Zachce Ci się oświetlenia, chowanego podwozia albo hamulca aero i będzie lipa.

Opublikowano

Ja wiem tyle tanaris zbiera dobre opinie, a jak t9x to tylko z innym modułem(ten podstawowy to byłą kpina w moim przypadku) lub w euro hobbykingu masz t9xr za ~75$ lub t9x troche taniej do tego bierzesz moduł frsky i masz cud miód i orzeszki :]

Opublikowano

DX6i - dobre wykonanie, prosta obsługa i dodatkowy plus to 3 odbiorniki, oraz możliwość dokupienia szajsowatych odbiorników orange za śmieszne pieniądze.

Sanwa tak jak pisałem wcześniej - dużo większe możliwości jeśli chodzi o programowanie ( moim zdaniem w klasie 6-cio kanałowych aparatur dyskfalifikuje dx6 i np optica). Co do najlepszego na świecie turnigy 9 to nie z oryginalnym modułem i softem. O taranisie się nie wypowiem, bo widziałem go tylko na lotnisku...

Opublikowano

Te małe 4ch odbiorniki z zestawu Dx6i DSMX są do niczego, można je odrazu wyrzucić.

A na Orange ludzie mniejszymi benzyniakami latają,zero problemów.

Opublikowano

dobra to teraz proszę o tak końcową pomoc która jest lepsza

Eclipse 7 PRO 2,4GHz

Spektrum DX6i

MX-12 2.4GHz HoTT - Graupner

na początek któraś z nich na pewno mi starczy z czasem jak będzie potrzeba kupi się coś lepszego :D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.