Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i w końcu podjąłem decyzje i padło na

Aparatura SANWA SD-10G 2,4 GHz

w poniedziałek składam zamówienie jak przyjdzie zrobię parę fotek

Opublikowano

czytałem opinie i nic nie było o serwach że coś jest nie tak zobaczymy ja wziąłem z odbiornikiem 6 kanałowym mam serwa hiteca co będzie sprawdzę

Opublikowano

Mam nadzieję, że jesteś zaawansowanym modelarzem, bo jężeli zaczynasz, radio to będzie komplikować Tobie życie.

Opublikowano

Nie no nie jestem modelarzem jakimś wybitnym tylko takim co lata spokojnie jak czas i pogoda pozwoli dzisiaj polatałem szybowcem jest super jestem zadowolony myślę że to najważniejsze

Opublikowano

Właśnie... Dlaczego? Z tego co się orientuję Tomek miał już okazję polatać modelem z nową aparaturą i nie miał problemów z ustawieniem. Ale może sam nam coś powie na ten temat...

Komplikacje to można mieć z aparaturą Turnigy.

Opublikowano

dokładnie tak jak Dominik napisał bez zaglądania w instrukcję wszystko ustawiłem i polatałem szybowcem aparatura nie robi żadnych problemów

Opublikowano

Witam

Tomek, muszę Ciebie przeprosić, gdyż się po prostu zagalopowałem. Nie znam Twoich umiejętności a zacząłem się mundrować. Sam używam Mx-12

i mimo propozycji syna bronię się przed zakupem czegoś nowego (mimo zazdrosnych spojżeń na sprzęcicho kolegów). Tak więc chyba nie jestem postępowy w tej kwestii. Życze wielu przyjemnych lotów.

Opublikowano

wcale się nie obraziłem sam na początku się trochę jej obawiałem ale aparatura jest świetna spokojnie możesz zmienić na coś lepszego i bez obaw że sobie nie poradzisz.. Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.