Gość Adam Katryński Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam Jako pierwszy mój quadrocopter wybrałem V939. Mam go już 4 miesiące i nigdy jeszcze mnie nie zawiódł. Nie miałem z nim żadnych problemów,zero awarii. Jest to dość mały quadrocopter więc poszukuję większego. Zastanawiam się nad V929.Mam pytanie odnośnie go. 1.Czy elektronika jest tak wytrzymała jak w V939 czy czasami są jakieś awarie? 2.Ile około cykli ładowania wytrzymuje oryginalny akumulator? 3.Po ilu lotach około trzeba wymieniać silnik,zębatkę? 4.Czy ramiona są tak mocne jak w V939? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 To czytałeś? http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=10469 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Katryński Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Tak,czytałem W tym linku który podałeś odpowiedzi są moim zdaniem niekonkretne. Ja potrzebuję prostych odpowiedzi.Na moje pytania niema niektórych odpowiedzi w tym temacie który podałeś. P.S Może ktoś będzie tak łaskawy i napisze proste sensowne odpowiedzi.Ktoś kto się na tym zna lub miał do czynienia z V929. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Katryński Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Pomoże ktoś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Katryński Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Widzę,że nie chce nikt inny pomóc. Przykre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi