kylorc Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Rok temu instruktor modelarni podarował mi skrzydła do modelu J1-Prząśniczka. Prace nad tym modelem strasznie się wloką, ale chciałbym polatać jeszcze w tym roku. Dane: rozpiętość: 1440mm długość: 900mm silnik:E-Max CF2822 regulator: tower pro 25 serwa:HXT900 3 sztuki Waga: ? Teraz trochę zdjęć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Zapowiada sie fajny slowflyer Tak na pierwszy rzut oka proponuje wzmocnic troche ogon na wypadek twardszych ladowan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 kylorc, masz plany tej prząśniczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Mam plany tylko kadłuba i to jeszcze pocięte na kartki A3. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ok kadłub by mi starczył skrzydłą jakies sie znajdą na modelarnii skserowałbyś mi te plany czy coś? czyba że masz w wersji elektronicznej??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 robraf zobaczę co da się zrobić 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 a plany stateczników masz? zrobilbys plany srzydel? albo podaj dokladne wymiary cięciwa dl jednej polówki ja chyba kadlb zrobie z balsy a skrzydło z depronu albo styro ( bedzie chyba lepiej styro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Nie nie mam planów stateczników. Wymiary skrzydła. Cięciwa: 24cm Długość: 70cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a niemógłbyś zrobić planów statecznika i reszte planów kadłuba bo dostałem tylko kawałek widoku od spodu i cały bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie mam więcej więcej planów dostałeś wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Robert: Kiedyś były plany w Modelarzu. Poszukaj w archiwalnych numerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Kiedyś były plany w Modelarzu. ...i w Planach Modelarskich: Link do Planów Modelarskich z Prząśniczką na Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No ten model jest budowany na podstawie planów z Modelarza. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Z racji z tego, że jestem chory Prząśniczka powoli nabiera kształtów. :faja: Serwa zasiadły już w środku: Oba stateczniki zasiadły na swoich miejscach: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Mam pytanie czy mogę przedłużyć kable między silnikiem, a regulatorem. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 czy mogę przedłużyć kable między silnikiem, a regulatorem Lepiej między regulatorem a aku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuber Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam. Tak się składa że mam plany z "Modelarza" tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 No bardzo ciekawy modelik sie zapowiada. Ma ktoś może opis do planów z modelarza bo plany mam ale akurat opisu nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberts Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witam, naprawdę ładny model, mam tylko wrażenie, że lekko zwichrowany jest statecznik poziomy. Być może to wina zdjęcia, a może tylko moje wrażenie. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin172 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 I jak tam prace nad prząśniczką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.