Damian73 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Byłem, widziałem faktycznie wiało na oblot pogoda niezbyt fajna, pomijając słońce. Mimo wiatru Extra latała zaje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Napisze jak Damian byłem widziałem ładny model Gratulacje dla Rafała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam po długiej nieobecności. Extra po oblocie ,trochę wiało ale było ok. Wyposażenie takie jak pisałem wcześniej tylko serwa Hitec zmieniłem na Savox 1231 32kg. na wszystkie stery. www.youtube.com/watch?v=DL9SgtpwPPw&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Damian, kamerę miałem w samochodzie. Mogłem coś nagrać. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Przemek nie wiedziałem, mogłeś powiedzieć o kamerze ale to był tylko krótki lot (wiało) i nie do końca wiadomo co w modelu jest do poprawienia. Pewne że jest przeważony na ogon ale tak zostaje lata się fajnie,lądowanie z CG na tył trochę gorzej trzeba SW trochę oddawać ale do opanowania, mimo to extra lata fajnie. Filmik jest na You tube EXTRA 330 SC 35 % KRILL link do filmiku nad zdjęciem, taki sobie ale jest. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 A tu następny filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ty zamiast wrzuciac filmiki to byś w końcu przyjechał do nas na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Krzysiek spokojnie na pewno przyjadę na razie piknik w Bobrownikach (sobota) będziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi