atiu Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Cześć. Jestem modelarzem, może nawet nie modelarzem tylko pilotem modeli, ponieważ jeszcze żadnej sztuki samodzielnie nie złożyłem. Latam od kwietnia zeszłego roku. Mój pierwszy model to ASW-28. Już jest dość zmęczony, więc przesiadam się na Soliusa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Czy znasz użytkownika Adax? Korzysta z Twojego łącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atiu Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Nie nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witamy. Czasem ktoś zapomina, że się rejestrował i zostają "martwe dusze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi