Miałczek Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Znalazłem coś takiego opłaca się kupic za te pieniądze http://allegro.pl/gr...4045303356.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Trochę dziwne pytanie zważając na to, iż jest to aukcja, która kończy się za dwa dni... Jeżeli wylicytujesz za mniej niż chcą w sklepie (ok. 800zł) to chyba oczywiste, że będzie się opłacało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 no właśnie o to chodziło że jak się udają kupic za mniej niż w sklepie czyli około(800zł) czy będzie się opłacało powiecmy za max 600zł wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Tak, jesli nie planujesz używać więcej niż 6 kanałów. Tylko...6 kanałów to strasznie mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jak kupowałem rok temu to kosztowało 750 zł. Teraz ceny dziwnie skoczyły. Ale jeszcze dziś na rcpro.pl widziałem za 760 zł nówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi