bart07 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Przestaw na MODE2. Zrób zdjęcie całej aparatury. Drążek gazu masz na pewno z lewej strony?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 TGY9x na oryginalnym software jest mało intuicyjna ... Ja się nie przywiązuję do konkretnych położeń kanałów. Oczywiście zachowuję jakąś systematykę, ale zawsze po przepięciu nadajników sprawdzam Kanały, rewersy, za dużo zmiennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 jak przestawiłem na mode 2 to na trzecim kanale silnik mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 A na którym działa? Zatwierdziłeś klawiszem MENU? Z tego co pamiętam jest to upierdliwe. Do końca nigdy nie wiedziałem, czy ustawienia zostały zapamiętane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 tak zatwierdziłem menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Niestety nie masz racji. Zobacz na położenie drążków. Lewy jest w dolnym położeniu, prawy wycentrowany sprężyną = mode 2 Ustaw na MODE2. W tym software jest to istotne. Jak pokazują paski display? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 przestawiłem jeszcze raz na mode 2. Udało się tylko gaz mi chodzi odwrotnie czyli z góry na duł. czyli tylko przestawić rewers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Niestety nie masz racji. Zobacz na położenie drążków. Lewy jest w dolnym położeniu, prawy wycentrowany sprężyną = mode 2 Ustaw na MODE2. W tym software jest to istotne. Jak pokazują paski display? Tak to MODE 2 źle popatrzyłem na zdjęcie . przestawiłem jeszcze raz na mode 2. Udało się tylko gaz mi chodzi odwrotnie czyli z góry na dół. czyli tylko przestawić rewers? Tak przestaw rewers na kanale 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Dobra przestawiłem czyli wszystko jest chyba git. A paski display pokazują że throtle jest na 3 kanale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 No i o to chodziło! A jak będziesz miał dosyć tego software (albo zacznie Cię ograniczać) zapraszam do poczytania o Er9x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 ogromne dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Pozwolę sobie zmienić tytuł, tak aby ktoś mógł z tego później skorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi