Osa Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witajcie jestem tu nowy. Od jakiegoś czasu bawię się w budowe modeli łodzi i samolotów. Niewiele z tego co "wyprodukowałem' ukończyłem ale bawi mnie budowa. Mam nadzieję, że pomożecie swoją wiedzą niecierpliwemu 'modelarzowi"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witamy Waspa 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 i daj jakies swoje zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Heeejaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 i daj jakies swoje zdjecie zdjęcie juz w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.