rapier Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Kiedy u nas bedzie mozna zobaczyc cos takiego.... COMBAT
mayo Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 to już nie combat a rzeźnia można oczopląsu dostać od patrzenia na tyle latadeł... Jak na chwile odwrócisz wzrok od swojej "maszyny" to już jej nie odnajdziesz w tym gąszczu
karlem Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 ...i dowcip tu polega na tym, że startują wszyscy na raz, a zwycięzcą zostaje ten, który ostatni spadnie :wink:
mammuth Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Eeeee powinni miec modele w tym samym kolorze, ksztalcie, pomalowane na blue sky i latac z zawiazanymi oczami - bo tak to jakos nudno musialo im byc - takie tam od lewa do prawa bujanie sie....
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam ! Tak sobie popatrzylem no i sprobowalem chociarz jednego utrzymac w powietrzu (tak realnie znaczy sie ) i juz po paru sekundach odpadlem tzn. zgubilem go Ale powioracajac do sedna to powiem ze marzy mi sie cos takiego sprobowac bo my tu biedne tylko we dwoch se latamy A ;;;;;;;; propo kanalow ? to jak oni to rozwiazuja ( kto zliczyl ile modeli jest w powietrzu ?) Chyba musi byc dobre zgranie kanalow lub male odstepy ?
Kubad Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Ale mają chłopaki zabawe :rotfl: To są tZagi??
ejdzej88 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Ja naliczyłem 6 anten może się mylę reszta może ma 2,4 ?? A tam kanałów nie brak
klif5 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 dowcip tu polega na tym, że startują wszyscy na raz, a zwycięzcą zostaje ten, który ostatni spadnie :wink:Raczej nie .Tu się zbiera punkty i nie ważne kto kogo ale kto po kolizji zostaje w powietrzu. Kiedy spadniesz to startujesz dalej i walczysz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.