WojtekMA Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam Wszystkich modelarzy Bardzo serdecznie Jestem nowym użytkownikiem, tego forum Nazywam sie Wojciech Marciniak i mieszkam we Wrocławiu. Pozdrawiam Wojtek
pablos Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 witamy jest tu sporo ludzi z Wrocławia pewnie za jakiś czas niektórych poznasz osobiście i życzymy wytrwałości
mammuth Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Witaj ! Zyczymy milej lektury i duzo rozwagi w wyborze modeli na poczatek Zanim kupisz - szukaj i pytaj !
WojtekMA Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 To świetnie ze duzo użytkowników jest własnie z Wrocławia , chcetnie poznam osobiscie kolegów modelarzy , pewnie na wspólnych lotach Ja zapewne bede zaczynał na poligonie wojskowym na Rakowie tuz za Krzyzanowicami , mam blisko. Juz nie wspomne , ze duzo przestrzeni do latania Wojtek
Tomek Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Witaj na forum. My co prawda sie już dziś poznaliśmy -przynajmniej jednostronnie - ale nie zaszkodzi poznać sie bliżej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.