WojtekMA Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam Wszystkich modelarzy Bardzo serdecznie Jestem nowym użytkownikiem, tego forum Nazywam sie Wojciech Marciniak i mieszkam we Wrocławiu. Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 witamy jest tu sporo ludzi z Wrocławia pewnie za jakiś czas niektórych poznasz osobiście i życzymy wytrwałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witaj ! Zyczymy milej lektury i duzo rozwagi w wyborze modeli na poczatek Zanim kupisz - szukaj i pytaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekMA Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 To świetnie ze duzo użytkowników jest własnie z Wrocławia , chcetnie poznam osobiscie kolegów modelarzy , pewnie na wspólnych lotach Ja zapewne bede zaczynał na poligonie wojskowym na Rakowie tuz za Krzyzanowicami , mam blisko. Juz nie wspomne , ze duzo przestrzeni do latania Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witaj na forum. My co prawda sie już dziś poznaliśmy -przynajmniej jednostronnie - ale nie zaszkodzi poznać sie bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.