Pilot84 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam tak jak w temacie. Niedawno temu podłączyłem ładowarkę Imax B3 pro do sieci i wydaje mi się że jest uszkodzona ponieważ po podłączeniu, tylko na chwilę zaświecają się diody na zielono wszystkie 3 i gasną zupełnie :/ Po podłączeniu do akumulatorka, żadnej reakcji-nic nie świeci. Po wypięciu pakietu dalej nic. Po wyłączeniu ładowarki z sieci zapalają sie na chwilę wszystkie diody na zielono. Sprawdzałem napięcia na pinach w ładowarce-wahają się od 1 do 2,6 V Nie ukrywam że kupiłem tą ładowarkę przez te forum i to byłą ostatnia rzecz jaką kupiłem przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Danielu jak jest uszkodzona, to ją zwróć... Kto sprzedał Ci zepsutą ładowarkę? Sposób podłączenia: Podłaczamy ładowarkę do sieci 230V Diody pownny zaświecić się na zielono Wpinamy akumulator do właściwego gniazda ładowania. W zalezności od rozładowania cel, diody powinny zmienić kolor na czerwony (oznacza to ładowanie przypisanej celi do diody) Jeżeli kolor wszystkich diod zmieni się na zielony - akumulator jest naładowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 do kosz ,szkoda akumulatorów niszczyć miałem to samo i sie wypstykało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 nie pamiętam nicku ale wiem że gość był z tychów:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 tylko ja tą ładowarkę kupiłem w styczniu a czas na jej wypróbowanie z przyczyn dla mnie niezależnych mogłem sprawdzić dopiero dzisiaj Pilot84 Wysłano 09 January 2014 - 17:52 Hej, moje pytanie jest takie,a dlaczego to wszystko sprzedajesz. Osobiście byłoby mi szkoda tego wszystkiego Goju Age: 19 SkądTychy Imię:Konrad Wysłano 09 January 2014 - 19:35 No też mi troche szkoda ale od zawsze mi sie marzył model spalinowy i jestem prawie już prawie na końcu budowy, ale mi brakuje kasy i niestety musze sprzedać wyposażenie z mojego elektryka Teraz znalazłem rozmowe z mojej skrzynki. tylko jest problem-nie znam jego adresu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi