tomaszg6 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam w tym temacie chciał bym zamieścić kilka fotek z przygotowywania lotniska w miejscowośći Kargowa w woj.Lubuskim w linku fotki na razie skoszonej trawy następne zdjęcia z prac przy lotnisku już niebawem . Jeśli temat otworzyłem w złym dziale to przepraszam modów ale jestem nowy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Kolejne fotki.Trawa już pozgrabiana .Kolejny etap to wypełnianie dziur i wałowanie lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Proponuję przenieść temat do działu "Imprezy i spotkania regionalne." Co kolega na to ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja bym się trochę bał... Teren mocno zabudowany, a niech komuś nawali radio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 jeśli tak jest lepiej to to niema problemu z przeniesieniem tym bardziej że 10 maja odbędzie się pierwsza impreza lotnicza w historii Kargowej.Poniżej link do szczegółów o pikniku. http://pfmrc.eu/index.php?%2Ftopic%2F44188-i-miedzynarodowy-piknik-modelarski-%E2%80%93-kargowa-10052014%2Fpage__pid__485509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Moderowano dnia 24/03/2014 przez Idfx. Temat przeniesiony z działu Hydepark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dzięki za pomoc Kacper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariopilot Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Gratuluje decyzji o zrobieniu lotniska ,też takie posiadam to wiem ile pracy trzeba poswięcic żeby to wszystko zagrało ,jakie rozmiary tego pasa bo u mnie 150m na 120m gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 jak pogoda pozwoli to może udam się jutro na nie przelecieć szybowcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Dokładnie lotnisko ma ok 150 m na gdzieś właśnie 120 do 130 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Byłem zrobiłem parę kółek szybowcem ale macie tam jeszcze sporo pracy na tym lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Jak najbardziej jest jeszcze dużo pracy do pozasypywania przede wszystkim są dziury .Pogoda ostatnio była słaba więc prace troch osiadły ale już niebawem ruszamy pełną parą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 będę z ciekawością oglądał postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 i jak tam jakieś postępy z budową lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ze względu że przez ostatnie kilka dni zajmowaliśmy się kupnem i klejeniem modelów lotnisko nie zostało odwiedzone ale w dniu jutrzejszym nadrabiamy czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Polatałem dzisiaj trochę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi-g Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 oficjalny plakat pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Fajnie pomału lotnisko zaczyna żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Link do Pikniku modelarskiego https://www.facebook.com/events/1437001773204894/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Stan lotniska na dzień 7.04.2014 następny etap to wałowanie całej płyty .W przeciągu ok 1,5 tygodnia teren lotniska zostanie doposazony o rękaw lotniczy i elektroniczny miernik wiatru. Lotnisko Modelarskie Kargowa pod taką nazwą można polubić nasze lotnisko na facebooku. Stan lotniska na dzień 7.04.2014 następny etap to wałowanie całej płyty .W przeciągu ok 1,5 tygodnia teren lotniska zostanie doposazony o rękaw lotniczy i elektroniczny miernik wiatru. Oto naszae pierwsze maszyny już w tym tygodniu jak pogoda pozwoli idziemy o latać Kargowskie lotnisko. Pelikan Daniel Gamma 2100 ,Orion 1700 i Sky Surfer 1400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi